Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "En oskyldig flicka frÄn landet" by Jacob Palme ~ Book PDF Kindle ePub Free

En oskyldig flicka frÄn landet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: En oskyldig flicka frĂ„n landet
  • Author : Jacob Palme
  • Release Date : January 01, 1970
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 836 KB

Description

En ung vacker kvinna, mördad i den tobaksaffÀr dÀr hon har sitt arbete. Generaldirektören för Postverket, hittad död i en idyllisk insjö. De tvÄ har aldrig trÀffats, de lever i helt skilda vÀrldar, bara deras vÄldsamma död Àr gemensam. Hur? Varför?

Logiken i handlingsschemat ligger dold i en okĂ€nd mördares sĂ€tt att uppleva vĂ€rlden. Om gĂ„tan skall kunna lösas mĂ„ste nĂ„gon komma pĂ„ den gemensamma nĂ€mnaren: tĂ„lmodigt staplar polisen detalj pĂ„ detalj tills mönstret börjar framtrĂ€da klart – men kanske för sent för att rĂ€dda de ytterligare synbarligen oskyldiga mĂ€nniskor som mördaren hotar.

Den mördade kvinnans vĂ€nner kallar henne "en oskyldig flicka frĂ„n landet" – men Ă€r hon sĂ„ oskyldig som hon först verkar?

Denna kriminalroman skildrar realistiskt polisens arbete med utredningen av ett brott, den handlar om vanliga mÀnniskor, vanliga poliser i vÄrt vardagliga Stockholm, en nÀrhet till verkligheten som ger romanen en speciell spÀnning och lÀsaren en kÀnsla av att vad som helst egentligen kan hÀnda i vÄrt lugna kvarter, bland mÀnniskor som vi.

Jacob Palme, författare och professor i datavetenskap, gjorde med denna kriminalroman sin skönlitterÀra debut 1970. Förutom kriminalromaner har han Àven skrivit facklitteratur och debattböcker.


Books Free Download "En oskyldig flicka frÄn landet" PDF ePub Kindle