Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "En man att lita pÄ" by Nicholas Searle # eBook PDF Kindle ePub Free

En man att lita pÄ

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: En man att lita pĂ„
  • Author : Nicholas Searle
  • Release Date : January 11, 2019
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4045 KB

Description

Jake Winter har misslyckats. BÄde civila och sÀkerhetspersonal har omkommit under ett terroristdÄd pÄ en tÄgstation, en attack som underrÀttelseofficer Winter hade i uppgift att stoppa. Men trots att han nu Àr under utredning och tvingas granska sin egen kompetens, sina instinkter och beslut, sÄ undanhÄller Jake nÄgot.
Utan sina chefers vetskap har Winter planterat en kÀlla bland fyra jihadister, som planerar ytterligare ett dÄd. Han hoppas att Rashid, en ung brittisk man som nyligen ÄtervÀnt, desillusionerad, frÄn krigsfÀltet, ska vara nyckeln till hans professionella Äterlösning.
NÀr hans tidigare handlingar ifrÄgasÀtts och dissekeras hÀnger allt pÄ att denna operation lyckas. Men kan han verkligen lita pÄ Rashid?
En man att lita pÄ Àr en gastkramande thriller som leder lÀsaren pÄ en adrenalinstinn terroristjakt, samtidigt som den ger en inblick i en vÀrld som tvingar folk att ta skrÀmmande, livsavgörande beslut i ett försök att kontrollera det okontrollerbara.
Nicholas Searle Àr en brittisk kriminalförfattare bosatt i Yorkshire. Innan han började skriva arbetade han med sÀkerhetsfrÄgor som statstjÀnsteman, först i England och sedan i Nya Zeeland. Den gode lögnaren, hans debutroman, nominerades till Svenska Deckarakademins pris för bÀsta översatta kriminalroman, och Nicholas Searle har jÀmförts med bland andra John Le Carré och Patricia Highsmith.
Sagt om Den gode lögnaren:
»En riktigt tjusig kriminalroman.« Yukiko Duke, Gomorron Sverige
»Ă…rets smartaste deckargĂ„ta.« Gunilla Wedding, SkĂ„nska Dagbladet


PDF Ebook Download "En man att lita pÄ" Online ePub Kindle