Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "En kvinna i blÄtt" by Elly Griffiths # eBook PDF Kindle ePub Free

En kvinna i blÄtt

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: En kvinna i blĂ„tt
  • Author : Elly Griffiths
  • Release Date : January 27, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1949 KB

Description

En kvinna i blÄtt Àr en ny spÀnnande och hÀrligt brittisk deckare av Elly Griffiths om rÀttsarkeologen Ruth Galloway, som hÀr grÀver i det religiösa samfundets mörka baksidor.

NÀr Ruth Galloways vÀn Cathbad vaktar ett hus i pilgrimsorten Walsingham i Norfolk, fÄr han en kvÀll syn pÄ nÄgot högst mÀrkligt. PÄ kyrkogÄrden i nÀrheten av huset sitter en ung kvinna, klÀdd i nattlinne och blÄ morgonrock. Morgonen dÀrefter hittas hon död i ett dike utanför Walsingham. Kriminalkommissarie Harry Nelson kallas in och konstaterar att den döda kvinnan behandlades för drogmissbruk pÄ ett privat sjukhus i nÀrheten.

Som hĂ€ngiven ateist har Ruth sjĂ€lv undvikit Walsingham under sina 17 Ă„r i Norfolk, men blir kallad dit av en gammal universitetsvĂ€n som arbetar som prĂ€st. VĂ€ninnan har börjat fĂ„ hĂ€tska, anonyma brev som riktar sig mot kvinnliga prĂ€ster och refererar till ortens arkeologi – och med en slĂ„ende formulering om ”en kvinna i blĂ„tt, grĂ„tande över vĂ€rlden”.

Sambandet mellan den döda kvinnan och de religiösa hotbreven kan omöjligt vara en slump. Medan det lilla samhÀllet förbereder sig för det Ärliga pÄskspelet om Jesu korsfÀstelse, pÄbörjar Ruth och Harry en kamp mot tiden. FrÄgan Àr om de kan hitta mördaren innan fler faller offer?


PDF Books "En kvinna i blÄtt" Online ePub Kindle